Unghii tehnice, unghii false, manichiura tehnica, acryl, gel,


 



Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Cos cumparaturi

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Oferta speciala
Gel color FLUORESCENCE 02   (15 gr) Refill

 

Pret cu TVA: 98.46 Lei

Pret cu TVA: 65.00 Lei

Informatii

Introducere
 
    Va multumim pentru interesul manifestat fata de magazinul NfuOh. Pentru ca experienta dumneavoatra pe pagina de internet a site-ului nostru sa fie lipsita de probleme si placuta , in cele ce urmeaza , va supunem atentiei un set de termeni si conditii ce trebuie respectate de ambele parti precum si alte date de informare cu privire la identitatea noastra si drepturile si obligatiile partilor. Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Magazinul online www.nfuoh.ro  este in proprietatea si sub administrarea companiei S.C. Best Royal Nail S.R.L. Datele de identificare ale companiei S.C. Best Royal Nail S.R.L. le gasiti pe pagina de contact din cadrul acestui site.


Copyright

   Intregul continut al site-ului www.nfuoh.ro , incluzand : grafica, texte , imagini si date este proprietatea companiei S.C. Best Royal Nail S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Drepturi si Obligatii

   S.C. Best Royal Nail S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea acestora. S.C. Best Royal Nail S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile siteului fara o notificare prealabila. Dreptul la denuntare unilaterala. Pentru a elimina factorul de risc intalnit in cazul achizitiei de produse folosind internetul , societatea noastra va respecta intocmai recomandarile legale si va aplica o politica de permitere a returului ,fara a cere lamuriri, timp de 10 zile din momentul primirii produsului de catre cumparator.
Textul de lege la care facem referire este : Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. conform O.G numarul 130/2000. In cazul exercitarii dreptului de denuntare a contractului de catre consumator , rambursarea sumelor platite pentru produsele livrate se va efectua prin Ordin de Plata in contul cumparatorului , fara a-i solicita acestuia plata cheltuielilor aferente rambursarii sumelor.Consumatorul se obliga sa suporte doar cheltuielile de retur ale produselor livrate precum si cheltuielil de livrare , asa cum apar pe factura.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea lui. Daca S.C. Best Royal Nail S.R.L. nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului în cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma înapoiata nu include cheltuielile de transport.

Nu se accepta pentru returnare produsele care au fost folosite sau care prezinta modificari precum rupturi, gauri, distrugerea ambalajului etc. Situatia folosirii produsului exclude, evident, posibilitatea returnarii lui.


LIVRAREA PRODUSELOR


   Pentru livrarea corespunzatoare a produselor va rugam sa fiti atenti la selectarea judetului si a localitatii de destinatie a coletului.

Comenzile efectuate pana la ora 15.00 vor fi expediate in aceeasi zi de luni pana vineri. Livrarea comenzilor se face prin curieratul Fan Courier ce dureaza 24 ore de la expedierea coletului. Dar ocazional din cauze de forta majora, din cauza destinatiei, etc. acest termen se poate prelungi.

Costul livrarii este de 24 RON cu Fan courier. Taxa pentru km aditionali:0.80 ron/km pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei Fan Courier.

Procesarea comenzii dumneavoastra se efectueaza în termen de maxim 24 ore, la care se adauga termenul de livrare. Acest termen poate fi modificat din motive ce tin doar de aglomerarea de comenzi în perioade de vârf. S.C. Best Royal Nail S.R.L.  nu îsi asuma raspunderea pentru întârzierile în livrarea produselor ce tin de firma de curierat.

Costurile pentru livrarea produselor includ TVA  si depind atât de greutatea coletului, cât si de destinatia coletului.

În cazuri speciale, daca unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ori nu se afla momentan pentru modelul/culoarea dorit /dorita, marimea selectata ori cantitatea precizata de dumneavoastra, veti fi informat în acest sens prin email sau telefonic, urmând ca validarea comenzii sa fie facuta doar cu acceptul dumneavoastra. Pentru aceasta avem nevoie ca datele de contact din formularul de comanda sa fie corecte si complete.

Informatiile referitoare la produse, marimi, gama coloristica si preturi sunt actuale si corecte.


Confidentialitatea Datelor

   Toate datele personale introduse in formularul de comanda sau trimise catre www.nfuoh.ro  vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui magazin online. Orice folosire a acestor date in alte scopuri se va realiza doar cu acordul explicit al utilizatorului. In cazul pierderii, modificarii sau scurgerii de informatii , cauzate de erori software, S.C. Best Royal Nail S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate. 


Fraude

   Orice folosire frauduloasa a serviciilor oferite pe site-ul www.nfuoh.ro , orice exploatare a eventualelor erori ale aplicatiei , orice incercare de a accesa date personale ale altor utilizatori,orice incercare de modificare a site-ului www.nfuoh.ro  precum si orice incercare de a afecta performantele serverului care gazduieste site-ul va fi considerata o incercare de fraudare a site-ului si ne va obliga sa anuntam autoritatile competente in vederea pornirii unei cercetari penale impotriva aceluia sau acelora ce au incercat oricare dintre faptele enumerate mai sus.


Litigii
   In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Best Royal Nail S.R.L. si clienti, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Website detinut de BEST ROYAL NAIL S.R.L., CIF: 29158611, Reg.Com: J08/1565/2011
Magazine online